Smartcityloft #113-8 (beschikbaar per 01/03/19)

Getoonde media betreffen artist impressions, demonstratie inrichtingen en/of voorbeeld plattegronden. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, deze zijn slechts ter illustratie van de mogelijk indeling.

Informatie:

Dit is de kleinste, meest voorkomende variant van de kamers gesitueerd in The Hive. De oppervlakte bedraagt circa 14-19m2 en de plafonds zijn circa 2.70 meter hoog, met uitzondering van de kamers op de begane grond, deze hebben een plafond hoogte van circa 2.80–3.00 meter. De ruimtes worden compleet opgeleverd met een laminaat vloer, wit spuitwerk wanden, verlichting, wasbak met koud water toevoer, verduisterende gordijnen, grote raampartijen en een verlaagd plafond met wit spuitwerk. Dit geeft de kamer een mooi en strak effect! De gemeenschappelijke voorzieningen zoals keuken, badkamer en toilet zijn aanwezig op iedere verdieping.

Inschrijven voor deze woning:

Dit is STAP 1 van de vier stappen, je bent nu op weg om je woning te huren!. Als je deze beschikbare woning wenst te reserveren dien je na het invullen van je gegevens via iDeal € 25,- te voldoen voor een optie op de woning. Je krijgt hierna een inlogcode waarmee je alle belangrijke gegevens (o.a. concept huurovereenkomst) kan bekijken.

Persoonlijke informatie:
Huidige adresgegevens:
Overige informatie
Kale huur:
€ 200.52 per maand
Servicekosten:
€ 217.00 per maand
Totaal:
€ 417.52 per maand

* Indien servicekosten van toepassing zijn, staat de specificatie van de servicekosten vermeld en omschreven in de preview van het huurcontract.